A kis Nonó jó nagyokat alszik a mózeskosarában az apja kellemes zenéire

A négyhónapos kislányom, Nonó igazi zenefan. Nem is csoda, mivel az apja hangmérnök, szinte csak zenével foglalkozik, filmzenéket is ír. Van, hogy Nonó délutáni szunyókálásához elindítom a „férjem összes”-t, azaz a filmzenéiből összeállított lejátszási listát. Ezek többnyire nagyon megnyugtató, vonós hangszerek vagy zongora, akusztikus gitár által megszólaltatott, lágy dallamokból állnak. A kislányom imádja ezeket hallgatni, és könnyen el is alszik rájuk, mert segítik ellazulni. Délutánonként befektetem a babakocsi kivehető mózeskosarába, ami nagyon kényelmes, bekapcsolom neki a zenét és perceken belül el is nyomja az álom.

Nagyon szeretjük ezt a babakocsit, már csak az előbb említett funkciója miatt is, hogy a mózeskosár egyszerűen leszerelhető a könnyű alumínium vázról. A praktikus kis járművet a babakocsik.hu oldalról rendeltük, ahol rengetegféle magas minőségű babakocsi olcsón beszerezhető. Sosem gondoltam volna, hogy akármilyen nagyobb tárgyat az internetről fogok rendelni, főleg, ha strapabíró babakocsihoz olcsón akarok hozzájutni, de amikor rábukkantam erre az oldalra, egyből meggyőzött és azóta sem bántam meg a döntésem.

babakocsi olcsón

Amint elém tárult a dekoratívan megtervezett babakocsik.hu oldal, nem tudtam ellenállni, hogy tovább böngésszek rajta. Már a főoldalon magas minőségű, gyönyörű babakocsikról készült képek fogadtak, márkák és funkciók szerint kategóriákba sorolva. Nagyon tetszett,hogy a hatalmas választékban nem vesztem el, hanem akkurátusan rendezett termékek közül tudtam válogatni. Ajánlom minden szülőnek, akik minőségi babakocsit olcsón szeretnének beszerezni.

A Coletto márkáján belül a Verona V02 3 az 1-ben multifunkciós babakocsiba szerettem bele leginkább. A visszafogott, elegáns bézs-fehér kombináció és a stílusos kialakítás pontosan tükrözte az ízlésemet. Erre a kocsira szükség szerint szerelhető autós hordozó,sport ülőrész vagy mózeskosár keményített aljjal.

Az ülőrészek kiváló minőségű anyagból készültek, amik nem irritálják a baba bőrét. A mózeskosáron található napellenző, egy fekvőpárna, lábzsák és egy kukucskálónyílás is a kupolán. A sportülésben egy ötpontos biztonsági övrendszer garantálja a baba biztonságos utazását, valamint rendelkezik egy eltávolítható karfával, lábtartóval és kiesésgátló rendszerrel. A háttámla állítható, akár vízszintesre is dönthető. Az autóshordozó két irányban is felszerelhető, valamint hárompontos biztonsági övet és felszerelhető kupolát is tartalmaz. A babakocsi váza könnyen összecsukható alumínium szerkezetű.

Az oldalon a termékek alatt lehetőség van véleményt írni és csillagokkal értékelni őket. Elolvastam párat és kivétel nélkül minden vásárló elégedett volt a megvásárolt babakocsival, szóval felbátorodtam az internetes rendeléssel kapcsolatban. Továbbá felcsillant a szemem, amikor megláttam, hogy 100.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállítják a terméket. Így a babakocsinkért nem kellett pluszban szállítási költséget fizetnem, ami nagy könnyebbség volt, mivel elég messze lakunk a cég telephelyétől.

Meg is rendeltem a babakocsit. Elég hamar meg is jött, kifogástalan állapotban, pont, ahogy a leírásban szerepelt. Aki további információkra vágyik, érdemes ellátogatnia a cég Facebook és Instagram oldalára is. Ezen kívül blog is készült baba-mama témában az oldalon, ahol szintén nagyon érdekes és tanulságos cikkeket, bejegyzéseket lehet olvasgatni. Minden (leendő) szülőnek ajánlom ezt a webshopot, aki szeretne minőségi, megbízható babakocsit olcsón vásárolni.