Az ablakszigetelés, ami a pincémből tökéletes házi mozi szobát csinált

Az ember szereti úgy eltölteni a szabadidejét, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa az. Ehhez nyilvánvalóan első körben kell egy hobbi, amit olyan szintre tudsz emelni, hogy utána már tényleg sokszor csak ámuldozol, mit is hoztál létre! Nekem ez a hobbi a filmnézés, akár moziban, akár otthon. Mindig is vágytam arra, hogy létre tudjak hozni a házamban egy szuper mozi szobát, ami hangszigetelt, hatalmas kivetítője és hangrendszere van. Nos igen, ezt megvalósítani meglehetősen hosszú folyamat tud lenni ha az ember nem rendelkezik kellő anyagi forrásokkal. Szerencsére az elmúlt időben javult annyit az ilyesfajta hátterem, hogy végre megengedhessem magamnak, hogy megvalósítsam a régi álmomat!

ablakszigetelésTulajdonképpen a helyszín a kezdetektől fogva adva volt a dologhoz, ugyanis volt egy teljesen üres pincém, amit megfelelő módon leszigetelve mindenképpen óriási húzás lenne mozi szobává alakítani. Nem is tétlenkedtem, megvettem a berendezéseket, majd a tökéletes bútorzatot is. Nagyon örültem neki, hogy ezt ilyen jól el tudtam intézni, nem kellett sokat szenvedjek a koncepció kitalálásával.

Az egyedüli nehézséget az ablakszigetelés okozta, tekintve, hogy a helyszín egy szokatlan jellegű szoba. Alapvetően egy elég furcsa felépítésű hely a pincém, ami miatt sokkal több apróságra kell figyelni, hogy a szigetelés tényleg teljes körű legyen. Szerencsére megvolt a megfelelő ember a célra csupán az ablakszigetelés részleteiben vesztünk el egy jó időre. Szerencsére a szakértelem azért győzni tudott, ezzel pedig különösebben nagy harcok nélkül sikerült nagyon gyorsan eljutnunk arra a szintre, hogy minden készen állt, csupán fel kellett dobni a szigetelést és már mehet is! Így tehát nem volt kérdéses, hogy mindenképpen jól fogok járni ha végre elkészül a terem.

Óriási örömömre ez nem is váratott magára sokáig, a kipofozott, mozivá alakult pincém nagyon gyorsan megnyithatta kapuit és tényleg tökéletes élményt nyújt! A gépészeti része hibátlan és a tökéletes ablakszigetelés pedig felteszi az i-re a pontot, azt hiszem egy kicsit félek is, hogy eztán majd milyen ritkán fogok kimozdulni… Na jó, persze azért nem igaz de tényleg hihetetlenül addiktív!