Egy nekem való blog…napelemes rendszer családi házra

Sokszor böngészek az interneten új dolgok után. Ami azt illeti, nem egy holmit vásároltam is ennek a vásárlási formának a segítségével. Te szoktál interneten keresztül vásárolni?

Élőben, vagy a neten

Azért ennek is megvan a maga egyszerűsége is. Ma már a modern technika segítségével, ki sem kell otthonról mozdulnom, hogy bevásároljak. Csak beülök a gép elé, és mint egy élő vásárlásnál, a virtuális kosárba bepakolom a dolgokat, és vásárolok. Ami pedig könnyebbé teszi, hogy mindezt otthonól, kényelmesen megtehetem. Azért ez igen csak jó dolog. Te szoktad használni ezt a vásárlási módot? Főként, ha jól emlékszem, Budapesten elterjedt ez a módszer. Legalább is Judit barátnőm sokszor vásárol így, mert amit este megrendel, azt másnap ki is szállítják neki. Nem jó, kérdem én, hogy csütörtök este beülök a gép elé, és a hétvégi bevásárlást megoldom minden féle sorban állás, tülekedés nélkül?.tree-trunk-569275_640

Ma már nem csak a nagyvárosban van ilyen lehetőség is, hanem egy eldugott tanyára is kihoznak mindent egy futár segítségével. Mindent meg lehet oldani az erdő közepén lévő legeldugottabb tisztáson is. Gondoltad volna? Mindezt hogyan? Egész egyszerűen, nagy dolog nem szükséges hozzá, csak egy napelemes rendszer családi házra.

Hogy miért csak egy dolgot írtam? Azt hiszem, egészen egyszerű a magyarázat rá Ha egy házon van napelem, akkor az termel nekünk energiát. Ha energiánk van, akkor lesz mindenünk. Hogy mi az a minden? Áram segítségével működni fog a számítógép, aminek a segítségével szintén elérhetünk már mindent, azaz mint ahogy fentebb említettem, rendelhetünk magunknak bármit. Berendezhetjük a csodás kis házunkat, az erdő közepén, vagy mondjuk rendelhetünk magunknak élelmiszert… Számos dolgot sorolhatnék fel, amit egy dolognak a segítségével megtehetünk, elérhetünk. Te gondoltál már arra, hogy szereltess a házadra napelemet?

Az internet hatalma

Ma már ennek a segítségével mindent meg tudunk valósítani. Azt gondolom a legfiatalabb embertől, a legidősebb emberig mindenki használja valamilyen formában ezt a lehetőséget.

A minap olvastam például a fent említett erdei házikóhoz hasonló blogot, csak itt nem egy egyszerű tanyára költözött az illető, és arról ír, ahogy az ideje engedi. Nagyon tetszett, mert nem csak azt írta le, hogy mi milyen jó, és hogy a kertben a dolgok maguktól teremtek meg, hanem a jó, és a rossz oldalát is. Jobban mondva kinek mit jelent a jó, és a rossz. Már csak azért, mert igaz, hogy nem minden nap egyszerű az élet, mert reggel fel kell kelni, és az állatok miatt egy reggel sem mondhatja azt, hogy neki nincs kedve az egészhez, vagy most félre teszi, hiszen nem teheti meg…

Minden ember más, nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más életvitel megfelelő. Lehet hogy aki vidéken lakik soha nem költözne a nagyvárosi forgatagba, de ez fordítva is igaz. Én azt gondolom, mindenkinek ott kellene élnie, ahol szeretne, ami a neki megfelelő.