Elektromos padlófűtés laminált padló alá? Miért is ne?

Nemrég az elektromos fűtés és a padlófűtés bonyolult volt. Mára ez a megoldás sokkal közelebb került hozzánk. Egy kétszintes házban élünk a férjemmel és gyermekeimmel. Az emelet befűtése, ahol a gyerekek laknak, már a kezdetektől fogra problémát jelentett. Szerettünk volna megoldást találni erre, de nem tudtuk, hogyan. A hűsugárzót veszélyesnek találtuk, a laminált padlóról pedig nem akartam lemondani, mert azt könnyű takarítani, ami egy gyerekszobában nem elhanyagolható. Elektromos padlófűtés laminált padló alá pedig nem lehetséges. Gondoltam én, de mint kiderült, rosszul.

Rábukkantam ugyanis egy olyan gyártóra és kivitelezőre, aki a szemébe röhög a laminált padlónak és igenis beszereli alá az elektromos fűtést, méghozzá úgy, hogy biztonságos marad minden. A megoldás pedig nem csak, hogy jobb közérzetet biztosít a gyermekeimnek és egészségesebbek lesznek, kevesebbet szipognak télen, de esetünkben még költséghatékony is, hiszen egy ideje már napelemmel is rendelkezik a házunk.

A rendszer telepítése a mi esetünkben kicsit bonyolult volt, hiszen nekünk nem épülő házunk volt, ezért sajnos fel kellett szedni a padlót, de a két melós csapat kiválóan megértette egymást és nagyon jól együtt tudtak dolgozni, így a munkálatok ideje alatt mi nyugodtan tevékenykedhettünk a földszinten, senki nem zavart senkit.

És, amit a gyerekeim a legjobban élveztek az egészben, hogy a felszerelés közben is hallgathattuk a kedvenc filmzenéiket, mert az ő életükben most ez a legfontosabb és még a munkások is vidáman dúdolták ezeket a dalokat.

Kedves laminált padló rajongók! Nem kell többé a sötétben rejtőzködnötök, hiszen eljött végre az idő, amikor már lehetséges elektromos padlófűtés laminált padló alá történő beszerelése!