Teljesen kiszáradt a kezem, a barátom szóvá is tette…

Tegnap a barátommal néztük a kedvenc filmünket egy jó adag pattogatott kukorica mellett. Olyan rég láttuk azt a filmet már, de még így is szinte kívülről fújtuk a szöveget. A film közben meg is vitattuk, hogy annyira szuper a zene is benne, hogy az valami elképesztő. Teljesen illik a film hangulatához.

A film közben, amikor a barátom megsimogatta a kezem, megjegyezte, hogy nagyon érdes, száraz a bőröm. Sajnos mostanában sokkal több odafigyelést igényel a kezem, ugyanis könnyen kicsípi a szél, az én kezem pedig elég érzékeny.

Gyorsan ki is rohantam a fürdőbe, hogy bekenjem a kedvenc krémemmel. Ez a krém pont az ilyen száraz, töredezett bőrre tökéletes. Körömvirág-olajos, természetes vitaminokban gazdag, ráadásul avokádó olajat is tartalmaz. Teljesen megnyugtatja a bőröm és nagyon hamar fel is szívódik. Nekem eddig ez vált be a legjobban.

A márkát is nagyon szeretem egyébként. Már több ismerősöm is ajánlotta az aquamundit. Mindenki azt mondta, ez a leghatásosabb kézkrém. Így, hogy kipróbáltam én is teljesen egyetértek ezzel egyébként. Még a párom is nagyon szereti, pedig ő kifejezetten irtózott régen a kézkrémektől. A hogy a honlapon is írják, bársonyosan simogató, enyhe kamilla és levendula illatú. Én pedig mindent imádok ami levendula illatú. Szóval bekentem vele a kezem, hogy enyhítse a szárazságát.

Mire visszaértem a szobába már be is szívódott és a párom is nagyon értékelte mind az igyekezetemet, mind azt, hogy már nem volt érdes és száraz a kezem, úgyhogy nyugodtan megsimogathatta. Folytattuk is a film nézését, egészen addig, amíg mint mindig, el nem aludtunk film nézés közben.