Új Hot Wheels autók a gyerekszobában

A fiunk imádja a Hot Wheels autókat, és mindent, amit ők gyártanak. Amikor mondjuk egy autós filmet nézünk a férjemmel, akkor a gyerek hozza a kis játékautóit, és brümmög velük. Már külön játékautós filmzene lejátszási listát is gyűjtöttünk össze neki az alapján, hogy egy adott filmben hogyan reagál egyes jelenetek dalaira. Ami nagyon tetszik neki, azt megkeressük, és már megy is a listára. Sokan néztek ránk már furcsán emiatt, de mi nem érezzük úgy, hogy a gyerekre egy kicsit is rossz hatással lenne a dolog. Sokak szerint el van kényeztetve ez a gyerek, ismét megkaptuk ezt, amikor új Hot Wheels autókat rendeltünk neki névnapjára.

Igyekszünk figyelemmel követni az újabb Hot Wheels szériákat, néha viszont nem vagyunk elég gyorsak. Ha véletlenül a gyerek előbb látja meg egy reklámban, mint mi, akkor addig rágja a fülünket, míg meg nem szerezzük neki a játékot. Így történt ez legutóbb is…

Éppen egy film közben kaptunk el egy reklámot, és a gyerek tekintetéből levágtuk, hogy a reklámozott autók még nincsenek meg neki. Megígértük, hogy ezt hamarosan pótoljuk, szerzünk neki új Hot Wheels autókat.

Gyors megoldás kellett, mert csak egy hetünk volt a névnapjáig. Szerencsére nagyon hamar ráleltünk a Játék Webshop oldalára, ahol megtaláltuk a keresett darabokat. Megkönnyebbültünk, amikor láttuk, hogy pár nap a kiszállítási idő, így még időben megérkeztek az új Hot Wheels autók.

A fiunk nagyon örült, és persze mi is. Biztosak vagyunk benne, hogy máskor is a Játék Webshop oldalát választjuk, ha új játékot rendelünk a gyereknek!