A zene szerves része az életünknek

By | január 29, 2015

party-146582_1280

Mindegy, ki milyen zenét szeret, nem az a fontos! Sokan, olyan eltérő zenéket kedvelnek, amik fényévekre vannak egymástól. Mint például, egy Iron maiden, vagy egy Mozart. Ettől még nem lesz rossz ember! Ahogy változunk, a zenei ízlésünk is úgy változik velünk!

Fiatalság, bolondság

Emlékszem, gyerekkoromban, rajongtam, a filmzenékért! Még abban az időben, magnó kazetta hegyek voltak, amiken a különböző kedvenc filmzenéim voltak. Persze gyerek fejjel a csajok, a szerelmes filmekért rajonganak, velem sem volt ez másképpen! Top Gun, Dirthy Dancing…sorolhatnám tovább, ami akkor nagyon menő volt!

A filmzenéket aztán, ahogy „öregedtünk” felváltották az együttesek zenéi. Persze, itt is van mindenkinek kedvenc kategóriája, amit szívesen hallgat.

Persze a zene hallgatókat, sok minden alapján lehet kategorizálni. Sokszor elég csak valakire ránézni, az öltözéke, haj viselete, vagy a járműve alapján is be tudjuk sorolni valahová. Azért egy motoros, vagy egy menő autós biztosan nem fog csöpögős zenét hallgatni!

A motorosokról jut eszembe, ők is egészen egyszerűen tudnak zenét hallgatni, még a motoron is. egyik nyáron, a Balatonon láttam egy olyan motort, ahol egészen egyszerűen, mint egy autóban, úgy szólt a zene. Gyönyörű volt, bőr táskával felszerelt, szőrmeülésekkel!

De számtalan bukósisak rendelkezik már beépített hangszóróval, így könnyen lehet zenét hallgatni menet közben is! A különböző bukósisak tesztek ellenőrzik ezeknek a megfelelő minőségét, és hogy a lehető legszebben szóljon!

Mindegy, hogy a zenét hol hallgatjuk, de mindenkinek egyformán fontos. ha szomorúak vagyunk, zenét hallgatunk, ha valaminek örülünk, akkor is, de szól esküvőkön, temetéseken, ha szórakozni megyünk, mindig! De sokaknak egész nap szól a rádió otthon, vagy a munkahelyen! Olykor megnevettetnek bennünket, máskor pedig sírunk rajtuk! Az imént említettek alapján, azt gondolom, egyértelmű, hogy a zene, szerves része, az életünknek!